Thursday, 27 November 2014

hari 4 of #satuharisatupos

bismillahirahmanirrahim,
so i got a unusual viewer in my blog, i hope it's nothing, i guess thats explained why some of the blogger private their blog.
insya Allah hari nie saya nak cakap pasal soal rezeki. kenapa hari saya nak cakap pasal rezeki. so let me tell you what happen today. sebenarnya dari semalam lagi saya berhasrat untuk join satu badan sukarelawan di sini. mereka ada buat satu aktiviti setiap hari, setiap hari lain aktivitinya, so saya nak join salah satu, so start semalam saya cuba cari tempat nie tapi saya tak jumpa kat sana, saya sesat. ok takpa, saya datang lagi hari nie tak jumpa juga, jalan da betul, tapi mercu tanda tu macam saya tak jumpa. on top of that, sebenarnya saya ada dengar seorang kanak2 tanya, nak pergi sekolah ke, tetapi saya tak peduli sebab bila saya try mencari arah mana suara tu saya tak jumpa.
jadi dua ali, dua kali saya mencari sesuatu benda yang sama. saya rasa saya tak baik, sebab tu saya susah cari benda baik di depan mata. saya sedar akan perubahan ini. saya sedar, saya nak kembali menjadi yang dulu tetapi saya rasa susah, kerana diri saya yang sekarang adalah seorang yang lain berbanding dulu dan mereka akan nampak. i am not a good person anymore. i'm sorry.

No comments: